MADEBYJONG

Terug

Aangepaste beschikbaarheid

Door omstandigheden ben ik gedwongen een aantal aanpassingen te doen in de wijze waarop ik mijn beschikbare tijd indeel - altijd met als prioriteit het garanderen van de kwaliteit van dienstverlening.

Op dit moment ben ik beschikbaar via telefoon en e-mail en kan er op ieder gewenst moment contact gezocht worden. Het is altijd mijn streven geweest om direct - of in ieder geval zo snel mogelijk - te reageren.


Dit blijft in principe gelijk, met het verschil dat vanaf maandag 19 juli 2021  alle e-mails en andere berichten (SMS/Whatsapp) naar een ander nummer (06 27 322 753) moeten worden gestuurd en dat deze berichten in principe alleen tussen 19.30 en 22.00 uur op aangegeven dagen worden behandeld .

Op de pagina afspraak en beschikbaarheid van mijn website staat de agenda, het nieuwe telefoonnummer en het (zelfde) e-mail adres. In de agenda kan tevens een afspraak worden geboekt  voor een gesprek (telefoon of zoom).

In de week van 19 juli tot 23 juli 2021 zal ik alleen zeer noodzakelijke verzoeken aannemen. Dit in verband met extreme drukte elders.
Graag het vriendelijke verzoek om het hierbovenstaande mee te nemen bij ons eerstvolgende contact. Hiervoor mijn dank.
Vriendelijke groeten,

Peter Jong
Madebyjong
Madebyjong 2016 all rights reserved © 
star-oarrow-circle-o-downalign-justify